Anunțurile de la întrunirea anuală, indică că lucrarea se reduce, literatura din predicare se reduce, literatura pentru martori se reduce, atunci ne întrebăm în mod sincer, cum crește lumina (Proverbe 4:18)? Când lumina este în creștere, numărul de informații este în creștere, dacă numărul de informații este în scădere, atunci și lumina este în scădere!

 

Astfel în anunțurile de la întrunirea anuală, în integralitate aici:

În engleză: https://drive.google.com/file/d/0B0lRCkb90Ch5SXRGdmdPd2RMZWc/view

Traduse  în română:

https://www.facebook.com/groups/237977966280007/permalink/1500782166666241/

Voi reda în continuare prima parte a acestor anunțuri:

 

7 octombrie 2017

CĂTRE TOATE CONGREGAŢIILE

Subiect: Anunţuri de la întrunirea anuală

Dragi fraţi,

Pentru a pune mai mult accent pe iniţierea de studii biblice şi pentru a reduce cantitatea de material pe care fraţii noştri trebuie să-l citească, Corpul de Guvernare a luat recent mai multe decizii incitante. Acestea au fost anunţate la întrunirea anuală a Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania, ţinută la 7 octombrie 2017.

  • Începând din ianuarie 2018, ediţia pentru public a Turnului de veghe va fi publicată de trei ori pe ani, nu de şase ori. La fel se va întâmpla şi în cazul revistei Treziţi-vă! De exemplu, primul număr al Turnului de veghe din 2018 va fi distribuit în timpul lunilor ianuarie şi februarie. Primul număr al revistei Treziţi-vă! va fi distribuit în martie şi în aprilie. Fiecare număr se va concentra pe un singur subiect principal, care se bucura de un interes larg.
  • Se reduce numărul de cărţi, broşuri, pliante, cărţi de vizită şi materiale video care vor fi oferite în lucrarea de predicare. Publicaţiile şi materialele video esenţiale, care s-au dovedit a fi eficiente în lucrare vor rămâne în trusa de Instrumente de predare…

 

Iată că cantitatea de material pe care martorii lui Iehova trebuie să-l citească scade, chiar revistele care inițial erau două pe lună, respectiv Turnul de Veghe în 1 și 15 a luni, și Treziți-vă în 8 și 22 a luni, ajung ca vacile din visul lui Faron niște “vaci, uscăţive, foarte urâte şi slabe” (Geneza 41:19, NW), doar trei reviste: Turnul de Veghe, și trei: Treziți-vă pe an!

De asemenea, se reduce numărul de cărţi, broşuri, pliante, cărţi de vizită şi materiale video care vor fi oferite în lucrarea de predicare, ca și cum au venit anii de foamete (Geneza 41:36).

Dar ce facem cu lauda și adeverirea pe care o aduceau martorii în anii trecuți la lucrarea lor, spunând că lucrarea lor cu revistele lunare era de la Dumnezeu, deorece ei aduc rod în fiecare lună, ca și pomii vieții descriși în Apocalipsa 22:1-2, NW: “Şi el mi-a arătat un râu cu apa vieţii, limpede ca cristalul, care ieşea de la tronul lui Dumnezeu şi al Mielului şi care curgea prin mijlocul drumului mare al oraşului. De-o parte şi de alta a râului erau pomii vieţii, care făceau douăsprezece recolte, dându-şi roadele în fiecare lună. Frunzele pomilor erau pentru vindecarea naţiunilor”. Ce facem cu această adeverire, că revistele trebuie să apară lunar? Sau martorii acum uită ce susțineau ani trecuți, sau poate trebuie să caute religia cu adevărat a lui Dumnezeu, care să aibă o revistă lunară, astfel să facă: “douăsprezece recolte, dându-şi roadele în fiecare lună”?!?

Sau ce facem cu textul anului 2018, care este din Isaia 40:31: „Cei ce speră în Iehova îşi înnoiesc puterea”, cum se potrivește el cu noile directive, cum să-ți înnoiești puterea dacă ești hrănit tot mai puțin, cu lingurița, o dată la trei luni.

Meditați la acestea, dacă sunteți sinceri, dragi martori ai lui Iehova!